Lid worden van BCE'78

Leuk dat je lid wilt worden van onze basketbalclub BCE'78! Het inschrijfformulier kun je onderaan deze pagina downloaden.

Belangrijk om te weten!

Er zijn een aantal dingen die belangrijk zijn, bij het lid worden van onze club. Lees de volgende punten goed door.

Contributie

Als lid betaal je een maandelijkse of jaarlijkse contributie. Deze contributie kan per seizoen verschillen. De prijzen vind je op de pagina Contributie, in het menu "Lid worden".

Kleding

De kleding voor bij bijvoorbeeld wedstrijden dien je zelf te bekostingen. Een wedstrijdset kost €60 en moet worden aangeschaft om deel te kunnen nemen aan wedstrijden.

Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)

BCE'78 vindt een veilige omgeving erg belangrijk. Daarom zijn alle vrijwilligers, trainers en coaches voorzien van een VOG. Informatie over dit en de "Gedragsregels seksuele intimidatie" vindt u op de pagina "VOG en Gedragsregels seksuele intimidatie".

Schuldvrijverklaring

Ben je lid geweest van een andere basketbalclub en stap je over naar BCE'78? Welkom! Maar dan heb je wel een schuldvrijverklaring nodig waarin staat dat je alle betalingen van je oude club heb voldaan. Deze kan je bij je oude club aanvragen. Klik op de knop hieronder om het formulier te downloaden.

Nieuwsgierig, maar twijfel je of je lid wilt worden?

Meld je dan aan voor een of twee gratis proeftrainingen! Zo kan je ontdekken of basketbal iets voor jou is én de sfeer bij BCE'78 proeven!

Fotografie: Rick Thenu, Robby Roos en Senna Tamminga

BCE'78 Algemeen

Wedstrijdlocatie

Sporthal De Peppel

Peppelensteeg 1

6715 CV Ede

Klik hier voor de training locaties.

©2023 BCE'78. Alle rechten voorbehouden.