Lid worden

Home > Lid worden

Klik hier om het aanmeldingsformulier te downloaden en in te vullen. Onderteken het (of laat je ouders ondertekenen als je nog geen 18 bent) en lever het in bij het secretariaat. Dan ga je ook contributie betalen en ben je officieel lid van onze gezellige club. Ben je vorig seizoen lid geweest van een andere basketbalclub, dan moet je een schuldvrijverklaring (SVV) aanvragen bij de penningmeester van je oude club.

Elk lid traint minstens 1,5 uur per week in de maanden september tot en met mei in diverse sportzalen in Ede. Wil je graag meedoen met de wedstrijden? Je trainer kan het beste inschatten of je er al klaar voor bent. Meedoen aan de competitie kan pas als je een spelerspas van de Nederlandse Basketball Bond (NBB) hebt. Een digitale pasfoto wordt tijdens de trainingen gemaakt.

Ook heb je dan natuurlijk het wedstrijdtenue in onze clubkleuren nodig. De kosten daarvan zijn circa € 70 voor een setje bestaande uit shirt en broek. Ze gaan meestal jaren mee. Gebruik het bestelformulier voor kleding  om wedstrijdkleding te bestellen.

Lijkt basketbal je een leuke sport, maar twijfel je nog? Of ben je net in Ede komen wonen en wil je graag snel meer mensen leren kennen? Dat kan bij BCE'78! Kom eens kennismaken tijdens gratis proeflessen. Voordat je besluit lid te worden, kun je twee keer gratis meetrainen om een indruk te krijgen van onze sport.

Neem even contact op met het secretariaat. Dan hoor je waar en wanneer je leeftijdsgenoten trainen. Neem je zaalsportkleding mee en kom gewoon twee keer gratis meedoen bij de training. Dan merk je al snel of de sport iets voor jou is.   

Lijkt het je wat om te spelen bij BCE'78?

© 2020 BCE'78. Alle rechten voorbehouden. Gerealiseerd door NIKU Solutions