Over BCE'78

Home > Over bce78
Basketbalclub BCE’78 is opgericht in 1978. We zijn een kleine vereniging met ongeveer 80 leden, van wie de meeste fanatiek deelnemen aan de competitie. Teamspirit, en respect voor elkaar en de tegenstander staan daarbij steeds voorop.
Basketbal is een sport die jongens en meisjes kunnen beoefenen. Voor jong (vanaf 10 jaar) en oud, recreant of topsporter is het mogelijk bij ons te spelen. Een geweldig kader dat zelf jarenlang ervaring heeft binnen het basketbal, verzorgt de trainingen.
Het basketbalseizoen start in september en eindigt in mei. Onze teams spelen hun thuiswedstrijden voornamelijk in Sporthal de Peppel, waar ouders en andere supporters de teams enthousiast aanmoedigen. We sluiten het seizoen af met een mixtoernooi waarin clubleden samenspelen met andere belangstellenden zoals gezinsleden of vrienden.

Daarnaast is er een fanatieke groep spelers die in de zomer ook traint en elkaar regelmatig in de middag of de avond opzoekt op het veld De Ark in Veldhuizen of andere velden in en rondom Ede om te spelen.

BCE’78 wil een club zijn die naast basketbal ook de saamhorigheid bevordert, en waar iedereen zich thuis kan voelen.

Foto: Rick Thenu Fotografie

Lijkt het je wat om te spelen bij BCE'78?

© 2020 BCE'78. Alle rechten voorbehouden. Gerealiseerd door NIKU Solutions