Lid worden

Klik hier om het aanmeldingsformulier te downloaden en in te vullen. Onderteken het (of laat je ouders ondertekenen als je nog geen 18 bent) en lever het in bij het secretariaat t.n.v. Ton Schrijver. Dan ga je ook contributie betalen en ben je officieel lid van onze gezellige club. Ben je vorig seizoen lid geweest van een andere basketbalclub, dan moet je een schuldvrijverklaring (SVV) aanvragen bij de penningmeester van je oude club.

Elk lid traint minstens 1,5 uur per week in de maanden september tot en met mei in diverse sportzalen in Ede. Wil je graag meedoen met de wedstrijden? Je trainer kan het beste inschatten of je er al klaar voor bent. Meedoen aan de competitie kan pas als je een spelerspas van de Nederlandse Basketball Bond (NBB) hebt. Een digitale pasfoto wordt tijdens de trainingen gemaakt.

Ook heb je dan natuurlijk het wedstrijdtenue in onze clubkleuren nodig. De kosten daarvan zijn € 55 voor een setje bestaande uit shirt en broek. Ze gaan meestal jaren mee. Gebruik het bestelformulier voor kleding  om wedstrijdkleding te bestellen.