De grote clubactie 2020

Home > De grote clubactie 2020

Beste leden van BCE’78,

Na de geslaagde Clubactie van afgelopen jaar gaan we ook dit jaar weer meedoen met de Grote Clubactie! Lees hierover straks ook meer in onze volgende editie van de Fast break!

Jullie starten dit keer op zaterdag 18 september 2021 met de lotenverkoop van de Grote Clubactie. Vanaf die dag gaan jullie langs de deuren om inkomsten op te halen voor onze club. BCE’78 gaat dan net zoals bijna 6000 andere verenigingen in Nederland op pad. Met de Grote Clubactie realiseren verenigingen extra inkomsten. Een lot kost € 3 waarvan maar liefst € 2,40 direct naar de club gaat. Wij hopen met de opbrengst mooie clubvlaggen te kunnen aanschaffen en jonge trainers te kunnen opleiden. Wij kunnen de steun van onze omgeving dus goed gebruiken! Mensen die loten kopen, maken kans op mooie prijzen, zoals de hoofdprijs van € 100.000. De trekking van de Grote Clubactie vindt plaats op 9 december 2020. Op 10 december staat de trekkingsuitslag op clubactie.nl.

Het verkopen van de loten is heel eenvoudig. Wij werken met 2 verschillende verkoopmethodes:

#   Verkoopboekje/eenmalige machtiging: De koper vermeldt zijn gegevens en rekeningnummer op de pagina ‘Eenmalige Machtiging (SEPA)’ en het bedrag wordt eenmalig van de rekening van de koper afgeschreven. Het lotnummer staat op het bankafschrift van de koper. Let op! Vraag bij het invullen van de gegevens het IBAN (volledig rekeningnummer) aan de lotenkoper. Wanneer de koper een lot heeft gekocht, geef je de persoon een bedankbriefje (zit rechts naast het invulvak voor ‘Eenmalige Machtiging (SEPA)’). Hij kan dan zelf de deurzegel uitscheuren en met een plakbandje aan zijn deur bevestigen.

#  Online: Jij (of je ouders/verzorgers) ontvangt van ons een e-mail met daarin een link naar jouw eigen persoonlijke QR-code op jouw online verkooppagina. Nodig al je familie, vrienden en kennissen uit om op jouw pagina een lot van onze club te kopen. Het bedrag wordt eenmalig van de rekening van de koper afgeschreven. Het lotnummer wordt op het bankafschrift vermeld.

Wederom heel veel succes met het verkopen dit jaar!

Lijkt het je wat om te spelen bij BCE'78?

© 2020 BCE'78. Alle rechten voorbehouden. Gerealiseerd door NIKU Solutions