MIXtoernooi – zaterdag 20 mei vanaf 11.00 uur !!!

IMG_2375

Beste basketbal vrienden,

Zoals we al eerder hadden aangekondigd: het jaarlijkse mixtoernooi, als afsluiting van het seizoen, wordt dit jaar gehouden op zaterdag 20 mei 2017. Het toernooi vindt plaats van 11:00 tot 17:00 uur in sporthal de Peppel. Wij hopen dat jullie allemaal komen.
Elk team bestaat uit een mix van alle leeftijdsgroepen, dus iemand van 10, van 12, van 14 etc. en enkele volwassenen. Het gaat bij het toernooi om het samenspelen en om de lol, niet om wie het best kan basketballen. Vrienden en vriendinnen, klasgenoten, buren, ouders, broers en zussen mogen dus ook meedoen! Misschien willen ze toch liever komen kijken in plaats van meespelen? Als toeschouwer mogen ze gratis naar binnen.
Vanaf vandaag kun je je inschrijven voor het mixtoernooi. De kosten bedragen 8 euro per persoon bij inschrijven. Inschrijven na deze datum kan ook (tot 20 mei 11:15 uur), maar dan kost het 10 euro per persoon. Het inschrijfgeld kun je gewoon betalen bij aankomst in de Peppel op de mixtoernooidag.

Geef naamgeboortedatum en telefoonnummer door van jezelf en van de andere deelnemers die je wilt inschrijven via e-mailadres mixtoernooibce@hotmail.com. Wil je graag met iemand in één team spelen, dan kun je dat meteen doorgeven. Als er voldoende familieteams zijn, kunnen deze in een aparte poule tegen elkaar spelen. Zorg er voor dat je jezelf op tijd inschrijft, want dat is goedkoper en vol = vol.

Met vriendelijke groeten,
De organisatoren van het BCE’78 mixtoernooi.