Eerste Oliebollentoernooi basketbalclub BCE ’78 was een groot succes!

Image-60

Afgelopen zaterdag 29 december is er voor het eerst een oliebollentoernooi georganiseerd vanuit de club om het kalenderjaar leuk af te sluiten. Dit jaar hadden we behalve het Mixtoernooi in mei nog een extra toernooi voor leden en niet-leden. Dit keer werd gekozen voor 3 tegen 3-spel op een half veld, wat voor zowel de jonge spelers als de oudere spelers snel en uitdagend was. In totaal waren er maar liefst 16 teams aanwezig. Iedereen werd ingedeeld op zijn of haar niveau zodat er spannende wedstrijden ontstonden op alle velden. Veel ouders die met hun kinderen kwamen basketballen, vormden teams met namen als ‘ De Henkies’, ‘Ron & de Boys’ en meer. Het was een leuke dag voor oud-leden om weer in contact te komen met de club, maar ook voor niet-leden was het een leuke ervaring en een makkelijk opstapje om basketbal beter te leren kennen. Het was mooi te zien hoeveel niet-leden er aanwezig waren. Dit vormde een leuke mix van spelers tijdens een gezellige en sportieve middag. In de winnaarspoule was het bloedstollend spannend tot de laatste wedstrijd, waarbij alle teams dezelfde resultaten behaalden, maar de winnaar er met de prijs vandoor ging op basis van hun betere doelsaldo.
We hebben daarnaast veel ouders gespot op de tribunes die hun kinderen luidkeels aanmoedigden en dat was een mooi gezicht.
We willen natuurlijk onze hoofdsponsor hartelijk bedanken. Premium Health Club Ede kwam zelfs met twee teams meedoen met ons basketbaltoernooi. In de pauze konden we genieten van de heerlijke oliebollen die werden verzorgd door Bakkerij Bellestein.
Ook willen we het bestuur en de vrijwilligers van BCE ’78 bedanken voor het organiseren van deze leuke dag!Image-61
Lijkt het u wat om zo’n toernooi mee te maken? Dat kan! Rond de maand mei organiseert BCE ’78 weer hun traditionele Mixtoernooi voor jong en oud. Houd de website www.bce78.nl goed in de gaten voor aankondigingen en updates. Ook vindt u daar de foto’s die zijn gemaakt tijdens het toernooi afgelopen zaterdag.

Word u nu enthousiast om ook te gaan basketballen? Dan kunt u een keer meedoen tijdens een training. Voor de teams en de trainingstijden kunt ook ook terecht op de website.

Volg ons ook op de Facebookpagina van BCE ’78 en ons nieuwe Instagramaccount:

Jeroen van den Beemt, Astrid Wagenaar en Leon van den Beemt